Søk

Produkter:

Innlogging
Vis priser inkl mva
Norsk ikke tilgjengelig
[Du står her: Salgsbetingelser ]

Salgsbetingelser

Priser: Alle priser inkluderer 25% mva. Bøker er unntatt mva. Vi tar forbehold om evt. feiltrykk av priser.

Porto/frakt: Som standard tar vi NOK 180 for å sende pakker. Dersom pakken er ekstra stor eller tung, påløper høyere porto/frakt, noe vi vil si fra om. Betaler du på forskudd, reduseres portoen med NOK 60. Dersom innhold eller størrelse gjør at pakken må sendes med bil/båt, påløper et oppkravsgebyr og et gebyr for levering til bostedsadressen. Oppkravsgebyret unngås ved forhåndsbetaling. Hvis varene kan leveres din arbeidsplass, kan du også unngå gebyret.

Betalingsbetingelser: Varene sendes i oppkrav, eller mot forskuddsbetaling etter avtale. Du får faktura på mailadressen din når pakken er klar til å sendes.

Levering: Pakken sendes vanligvis nærmeste postkontor. 

Leveringstid: Normalt ekspederes bestillingen umiddelbart, men i enkelte tilfeller må vi vente på bestilte varer fra våre leverandører.

Hasteordre: Du må uttrykkelig si ifra om du ønsker spesialbehandlet hasteordre. Dersom vi ikke får tak i deg på oppgitt telefonnummer eller epost, kan ordren forsinkes. Du kan velge mellom alle forsendelsesmåter også på hasteordre.

Forsendelse: Vanlig forsendelse er som Postens servicepakke. Større forsendelser går med bil/båt. Du kan mot tilleggskostnad også velge bedriftspakke "dør til dør" og bedriftspakke "ekspress over natt".

Forsendelsesmåter: ifølge Postens veiledning: Servicepakke: 3-5 dager, Bedriftspakke dør til dør: 1-3 dager, Bedriftspakke ekspress over natt: 1-(2) dager.

Bytterett: Vi gjør vårt beste for at oppgitte spesifikasjoner skal stemme. Ved feil har du full bytterett uten meromkostninger. Ingen er feilfrie, så vi må ta forbehold om evt. feil i nettbutikk eller katalog. Dersom du angrer på et kjøp uten at det er grunn til reklamasjon, må du selv betale de relle fraktkostnadene såvel tur som retur.

Skade ved transport: Vi tar ansvaret for at varene kommer frem til deg i god stand. Dersom emballasjen er skadet, må du kontrollere forsendingens innhold før du aksepterer levering. Gjør deretter merknad på fraktebrevet eller på Postens skjema, og meld skaden til oss. Vi sender deg nye varer kostnadsfritt, og vi ordner med videre oppfølging overfor Posten eller transportøren.

Reklamasjon: Dersom du mottar en vare som ikke fungerer etter hensikten, eller som er defekt, har du full returrett. Retten til reklamasjon følger kjøpslovens frister. Ved reklamasjon dekker vi alle dine fraktutlegg. Vi ønsker fornøyde kunder – så ikke nøl med å gi oss beskjed dersom du ønsker å reklamere på en vare.

Bytting: Bytting må skje innen 14 dager. Bytting forutsetter at varen tilbakeleveres i fullgod stand og i original emballasje, og at du har kontaktet oss på forhånd for godkjenning. Returpakke må ikke sendes i oppkrav.

Ansvar: trebåten er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

 

Sikkerhet og personvern: Din sikkerhet er viktig for oss og du kan stole på at du handler trygt og anonymt hos trebaten.no Det er ingen kjøpsforpliktelser hos trebaten.no

·        Du velger selv om du vil ha giro i pakken eller forhåndsbetale. Om du velger det siste, sender vi deg fakturaen pr. mail når varen er klar til å sendes. Så betaler du og sender oss kvitteringen pr. mail tilbake. Da slipper du oppkravsgebyret.

·                                  

·        Vi lagrer den informasjon du selv oppgir, i tillegg lagrer vi informasjon om kjøp du gjennomfører hos oss. Opplysningene du oppgir brukes for å gi deg et best mulig tilbud. Kjøpsinformasjon brukes til å hjelpe deg å få en bedre oversikt over varene du har kjøpt hos oss. Hvis du ønsker at vi skal slette kjøpsinformasjonen din kan du gi beskjed om det på post@trebaten.no. Ønsker du eksakt informasjon om hvilke opplysninger som er lagret om deg kan du også kontakte oss der.

·                                  

Angrefrist: Du har 14 dagers angrefrist. Du må dekke portoutgiftene, men du vil få full refusjon for returnerte varer. Dette forutsetter at varene returneres i fullgod stand og i ubrutt original emballasje. Oppgi ditt kontonummer, så får du tilbakebetalt beløpet omgående. Angrepakker må ikke sendes i oppkrav.

Pakker som ikke hentes: Dersom pakken ikke hentes, blir du ansvarlig for å betale portoutgiftene, også returporto, samt et behandlingsgebyr på NOK 100.

Til tjeneste .... Vi har som ambisjon å være et sted for hjelp og service. Trenger du reservedeler raskt, kan vi hjelpe deg "poste restante".


 

 
Din handlekurv
Du har ingen varer i kurven
Bestselger
Glassduk 2/2 twill 162 gr, bredde 100 cm
80,00 kr 

 

     

 

Webdesign