Søk

Produkter:

Innlogging
Vis priser inkl mva
Norsk ikke tilgjengelig
[Du står her: Speedheater]

Speedheater malingsfjerningsystem

Fjern maling og lakk

- enkelt, hurtig og lett med Speedheater System!

Maling og lakk utsettes for vær og vind. Den malte overflaten eldes, og med tiden svekkes festeevnen. Det bygges opp tykke malingslag hvis man ikke fjerner den gamle malingen før man maler om. Når maling og lakk fjernes, får man muligheten til å starte fra grunnen igjen med godt feste. Profiler og detaljer blir tydeligere. Et forarbeid av høy kvalitet borger for høy finish og et vakkert sluttresultat. Speedheater-metoden er basert på infrarødt lys (IR) som er skånsom mot treverket. Den anbefales av Riksantikvaren i Sverige, Norge og Finland.

Gjør renoveringen enklere. Med universalverktøyet Speedheater IR-varmer modell 1100 kan du fjerne maling og lakk på f.eks. fasader, speildører, møbler og båter. Dessuten kan du i samme operasjon fjerne både farge og kitt på vinduer. Verktøyet er lett å bruke og er energisparende og stillegående, fordeler vi verdsetter høyt.


Speedheater System består av tre deler. I tillegg til IR-varmeren inngår stativfeste samt spesialskraper i de ulike systemer. Når man bruker stativfeste får man begger hender fri, noe som gir økt effektivitet i arbeidet. Mens man skraper, varmes neste flate opp. Speedheater spesialskraper er spesielt utformet for dette formålet og for å være skånsomme mot treverket.

Kort sagt, riktig verktøy forenkler restaureringsarbeidet.


 

 
Din handlekurv
Du har ingen varer i kurven
Bestselger
Glassduk 2/2 twill 162 gr, bredde 100 cm
80,00 kr 

 

     

 

Webdesign